Publică un anunț
piatasud.md

Persoana infectată COVID -19 din raionul Cahul a fost transportată direct la spitalul Toma Ciorbă

Persoana infectată COVID -19 din raionul Cahul a fost transportată direct la spitalul Toma Ciorbă

Potrivit lui Oleg Creciun, Directorul IMSP Spitalul raional Cahul, persoana depistată pozitiv cu COVID-19 nu se află internată la Cahul.

Potrivit acestuia, conform procedurilor, persoana care prezenta suspiciuni de îmbolnăvire, a fost transportată cu ambulanța de la domiciliu direct la Spitalul de Boli Infecțioase Toma Ciorbă din Chișinău.

Menționăm că anunțul despre primul caz de COVID-19 depistat în raionul Cahul a fost făcut de Ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu în cadrul unui briefing de presă susținut la ora 9:00.

Potrivit doamnei Ministre, pentru a evita anumite fenomene sociale, nu se specifică localitatea în care a fost confirmat cazul de îmbolnăvire cu COVID-19.

„Orice persoană care este identificată că este infectată cu COVID – 19, se determina grupul de persoane cu care a intrat în contact si se monitorizează starea acestor persoane, respectiv, toate masurile de precauți de către autorități sunt întreprinse, rămâne în cazul dat – responsabilitatea oamenilor” a menționat doamna Dumbrăveanu.

Articole similare