Publică un anunț
piatasud.md

Pubele pentru gunoi oferite gratis pentru locuitorii sectorului Valincea

Pubele pentru gunoi oferite gratis pentru locuitorii sectorului Valincea

A.O. Perspectiva anunță demararea procesului de distribuire a pubelelor pentru gunoi cetățenilor din sectorul Valincea, pe data de 20 și 21 martie. 

Pe 20 martie  vor putea primi pubelele locuitorii străzilor  Alexandru Lipcan și Vișinilor, iar pe 21 martie – str. Dorobanților / Mihail Kogălniceanu.  Acțiunea va avea loc  în intervalul orelor 09:00 și 14:00. 

principala condiție pentru a primi o pubelă este semnarea contractului de prestare a serviciilor pentru evacuarea deșeurilor menajere cu Întreprinderea Municipală Gospodăria Comunal Locativă Cahul. 

Pubele vor primi și persoanele care au deja contract cu , 

„Pentru a beneficia de  pubelel locuitori au nevoie doar să prezinte buletinul de identitate. De pubele vor beneficia și persoanele care deja au contract încheiat cu ÎM Gospodăria Comunal Locativă Cahul” ne-a declarat Nicolae Mocanu, președintele A.O. Perspectiva. 

Organizația preconizează a distribui în aceste 2 zile, circa 250 de publele. 

Precizăm că acțiunea este realizată în cadrul proiectului „EcoCahul – Cetățean implicat pentru un oraș curat!”, implementat de A.O. Perspectiva în parteneriat cu Primăria mun. Cahul, fiind parte a Programului de granturi locale al Uniunii Europene. 

Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Partenerul proiectului pentru Regiunea Sud este Centrul Regional de Asistență și Informare a Organizațiilor Neguvernamentale ”CONTACT-Cahul”. 

Articole similare