Publică un anunț
piatasud.md

Sergiu Rența ”Vin cu inițiativa de a îi oferi domnului Ion Arabadji – cetățean de onoare a municipiului și raionului Cahul”

Sergiu Rența ”Vin cu inițiativa de a îi oferi domnului Ion Arabadji – cetățean de onoare a municipiului și raionului Cahul”

Vineri, Ansamblul ”Izvorașul” din municipiul Cahul a avut o prestație incendiară la Românii au Talent.

Evoluția ansamblului a stârnit un val de reacții și aprecieri către dansatorii Ansamblul ”Izvorașul”, dar și a domnului coregraf, Ion Arabadji.

Pe pagina sa de Facebook, consilierul Rența a scris:

”Ca consilier independent in CM și CR Cahul, Vin cu inițiativa, către colegii din Consiliul Raional Cahul și Consiliul Municipal Cahul ca la ședințele imediat următoare, sa-i oferim dl. Ion Arabadji, titlul de #Cetățean de onoare al Raionului si Municipiului Cahul, pentru faima adusă pe scenele lumii! Bravo Maestre, bravo colectivului și multe succese.”

L-am contactat telefonic pe consilierul Sergiu Rența, care ne-a confirmat intenția. Iată ce ne-a mai declarat:

”Trebuie să susținem pământenii noștri. În plus, anul acesta maestrul Ion Arabadji împlinește vârsta jubiliară de 60 ani și chiar este o posibilitate frumoasă de mulțumi domnului coregraf, pentru tot aportul adus zeci de ani în cultura pentru municipiul Cahul”.

Află cine sunt Cetățeni de Onoare a orașului Cahul

Internauții s-au arătat interesați de propunerea consilierului și au apreciat propunerea acestuia.

Dacă nu ați văzut prestația fenomen, o puteți vedea aici.

Articole similare