Publică un anunț
piatasud.md

Studenții din Cahul, Savelie Babaianu și Aurica Apareci, au obținut locul II la Concursul Național „Cel mai bun plan de afaceri”!

Studenții din Cahul, Savelie Babaianu și Aurica Apareci, au obținut locul II la Concursul Național „Cel mai bun plan de afaceri”!

Savelie Babaianu și Aurica Apareci, studenți la Colegiul „Iulia Hașdeu” din Cahul, au ocupat locul al doilea în cadrul finalei celei de-a XI-a ediții a concursului național „Cel mai bun plan de afaceri”. Această performanță a evidențiat ideile inovatoare de antreprenoriat ale studenților din întreaga țară.

Planurile de afaceri prezentate în etapa finală au fost evaluate conform unor criterii stricte, incluzând actualitatea, originalitatea, argumentarea, inovarea, aplicabilitatea pe piață și fezabilitatea afacerii. Printre cei 12 finaliști, Savelie Babaianu și Aurica Apareci au impresionat juriul cu conceptul lor solid și bine argumentat.

În urma jurizării, aceștia au obținut locul al doilea, iar premiul pentru această performanță notabilă a constat în suma de 7.000 lei din partea MEC. Acest succes nu doar îi onorează pe Savelie și Aurica, ci și evidențiază nivelul și potențialul antreprenorial al Colegiului „Iulia Hașdeu” din Cahul în cadrul competițiilor naționale.

Totodată, menționăm că Irina Lunca, a câștigat un premiu special pentru cea mai bună idee cu impact social, acordat de Organizația pentru Dezvoltare Antreprenorială (ODA).

Evenimentul a avut loc la Centrul de Excelență în Economie și Finanțe, organizat de Ministerul Educației și Cercetării și Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA).

Articole similare