Publică un anunț
piatasud.md

Trei grădinițe din raionul Cahul vor avea centrale electrice fotovoltaic. Se solicită oferte

Trei grădinițe din raionul Cahul vor avea centrale electrice fotovoltaic. Se solicită oferte
© sursa foto: solarcenter.ro

Sporirea gradului de securitatea energetică a trei grădinițe din raionul Cahul este posibilă datorită proiectului „Consolidarea măsurilor de adaptare la schimbările climatice în Rezervația biosferei ”Prutului de Jos ” implementat de  A.O. EcoContact finanțat de  Agenția Austriacă pentru Dezvoltare (ADA) din fonduri ale Cooperării Austriece pentru Dezvoltare (ADC).

O parte din mijloacele acestui proiect pentru procurarea instalarea și punerea în funcțiune a centralelor electrice fotovoltaice în trei localități din raionul Cahul: s. Manta, s. Giurgiulești și s. Slobozia Mare.    

În acest context, A.O. EcoContact în comun cu autoritățile locale adresează o invitație de prezentare a ofertelor pentru procurarea, instalarea și punerea în funcțiune a centralei electrice fotovoltaice (CEF) ”on-grid” pe acoperișul grădiniței din s. Slobozia Mare, Manta și Giurgiulești r. Cahul și prestarea serviciilor conexe acestora.  

Licitația va fi organizată în temeiul procedurilor de achiziții aprobate în cadrul proiectului și este deschisă pentru toți ofertanții eligibili.  

Setul complet al documentelor de licitație în limba română și informații suplimentare cu privire la licitația în cauză pot fi solicitate la adresa:  hr@ecocontact.md copie larisa.cupcea@ecocontact.md.   

Ofertele pot fi expediate în original sau electronic la următoarea adresă: A.O. EcoContact: str. Vlaicu Pîrcălab 27/1,  MD-2012, Chișinău, Republica Moldova, Tel/Fax: (+ 373 )-22- 99616, e-mail: hr@ecocontact.md copie larisa.cupcea@ecocontact.md.

Termenul limită de prezentare a ofertelor este 18 noiembrie 2022, ora 11:00. Ofertele care ajung cu întârziere vor fi respinse. Deschiderea ofertelor va avea loc la 18 noiembrie 2022, ora 11:00.

Articole similare