Publică un anunț
piatasud.md

Unde poți obține permisul de conducere în Cahul. Vezi lista școlilor auto din municipiu

Unde poți obține permisul de conducere în Cahul. Vezi lista școlilor auto din municipiu

Într-o lume în continuă mișcare, permisul de conducere devine o poartă către libertate și autonomie. Pentru mulți, prima etapă în această călătorie este alegerea unei școli auto. Din străduțele aglomerate ale Cahulului până la drumurile pitorești din împrejurimi, școlile auto joacă un rol crucial în formarea viitorilor șoferi.

În continuare vă prezentăm lista școlilor auto din Cahul:

Asociația Obștească ,,Uniunea Conducătorilor Auto din Republica Moldova” (filiala Cahul)

Adresă: Strada 31 August, nr. 7

Telefon: 069-09-99-60; 079-51-47-21

Tarif: 8 850 lei (3 luni de teorie + 24 ore practice)

Graficul prevede prezența la orele de teorie de 2 ori pe săptămînă. Orele practice încep dupa 1,5 luni de teorie și se stabilesc în dependență de disponibilitatea cursantului împreună cu instructorul auto.

Subcategoriile/categoriile de instruire: instruirea inițială a conducătorilor auto categoria ,,A” (A1), ,,B” (B1).

Școala Profesională nr. 2 din or. Cahul

Adresă: strada Ștefan cel Mare 125

Telefon: 0 (299) 3-44-76

Tarif: 8 850 lei

Graficul: orele de teorie au loc de 3 ori pe săptămînă. Orele practice încep după 1,5 luni de teorie și se stabilesc în dependență de disponibilitatea cursantului împreună cu instructorul auto.

Subcategoriile/categoriile de instruire: instruirea inițială a conducătorilor auto categoria ,,A”; ,,B”; ,,C”; ,,CE”; ,,D”.

Î.S. ,,Centrul de pregătire a specialiștilor pentru Armata Națională” (filiala Cahul)

Adresă: strada Ștefan cel Mare 111

Telefon: 0 (299)3-49-36

Tarif: 8 850 lei

Grafic: orele de teorie au loc de 3 ori pe săptămînă. Orele practice încep după 1,5 luni de teorie și se stabilesc în dependență de disponibilitatea cursantului împreună cu instructorul auto.

Subcategoriile/categoriile de instruire: instruirea inițială a conducătorilor auto categoria ,,A, AM, A1, A2”; ,,B (B1); ,,BC (C1)”; formarea continuă a conducătorilor auto de la B la C1/C; de la BC la D; de la BC1/C la C1E/CE; de la BC1 la C.

Menționăm că în Cahul există și școala auto ,,Automotoclub-Reșitco„, amplasată pe adresa B.P.Hasdeu 4, însă din motiv că este în proces de obținere repetată a acreditării, aceasta nu activează la moment. Pentru mai multe detalii, puteți contacta la nr. de telefon: 0 (299) 2-99-53.

Amintiți-vă că alegerea unei școli auto este o decizie personală, iar fiecare persoană poate avea priorități diferite. Luați în considerare aceste criterii și alegeți școala auto care vi se potrivește cel mai bine! 

Autoare: Bianca Gorlenco

Articole similare