Publică un anunț
piatasud.md

VIDEO// Doi bărbați surprinși la Vadul lui Isac în timp ce transportau ilegal lemne

Pe direcția localității Vadul lui Isac, doi bărbați au fost surprinși de către polițiștii de frontieră în timp ce transportau ilegal lemn verde de salcie. Ba mai mult că, șoferul mașinii nu deținea actele valabile pentru mijlocul de transport.

În seara zilei de 30 noiembrie 2023, în timpul executării unei misiuni de supraveghere a graniței moldo-române, patrula Sectorului Poliției de Brontieră Brînza au oprit în trafic un autovehicul de model Gaz, care se deplasa dinspre frontiera de stat.

La fața locului, polițiștii de frontieră au descoperit două persoane care nu au putut prezenta actele de identitate și nici cele necesare pentru a se afla în zona de frontieră. În fapt, bărbații au fost identificați ca fiind cetățeni moldoveni de 44 și 47 de ani, locuitori ai raionului Cahul, unul dintre ei având funcție de răspundere la Întreprinderea silvică „Silva Sud” Cahul.

Pentru încălcarea regimului de frontieră bărbaților le-au fost aplicate amenzi în mărime de 12 u.c.. Totodată, polițiștii de frontieră au constatat că șoferul nu deținea permisul de conducere și nici acte valabile pentru mijlocul de transport, dar și pentru încărcătura transportată, astfel fiind sesizați reprezentanții IPM Cahul și INSP Cahul.

În continuare, cazul este cercetat în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor, mijlocul de transport cu încărcătura de lemn a fost indisponibilizat la parcarea cu plată, conform legislației în vigoare.

Articole similare