Publică un anunț
piatasud.md

UPDATE: Accident grav: Un microbuz implicat într-un accident rutier la Larga Nouă /FOTO

UPDATE: Accident grav: Un microbuz implicat într-un accident rutier la Larga Nouă /FOTO

UPDATE 2 : Poliția Republicii Moldova informează: O defecțiune tehnică a mijlocului de transport poate provoca o tragedie. Astăzi dimineață, în jurul orei 08.30, Inspectoratul de poliție Cahul a înregistrat un accident rutier, care a avut loc în localitatea Lărguța Nouă.

La fața locului, din declarațiile șoferului, polițiștii au stabilit preliminar, că microbuzul de marca Mercedes de pe ruta Cahul-Doina a avut o pană de cauciuc, în rezultat conducătorul auto a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un pilon de pe marginea drumului.

În urma accidendului opt persoane au fost traumatizate, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Din cauza traumatismelor grave, o femeie de aproximativ 55-60 de ani a decedat, la scurt timp după spitalizare.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.Totodată urmează a fi efectuată expertiza auto-tehnică pentru a stabili cu exactitate cauza producerii accidentului.

UPDATE: Un grav accident s-a produs azi dimineața, în localitatea Larga, raionul Cahul. La ora 07:35, un microbuz de pe ruta Cahul-Doina, care transporta pasageri s-a tamponat într-un pilon electric, iar în urma accidentului mai multe persoane au rămas blocate în autovehiculul avariat.
Pentru efectuarea lucrărilor de descarcerare, la fața locului au fost trimise 5 echipe de salvatori și pompieri, inclusiv paramedicii SMURD.

Ajunși, aceștia au stabilit că în microbuz se aflau 11 persoane, dintre care 5 au rămas blocate. Salvatorii au evacuat din fiarele microbuzului persoanele încarcerate, care imediat au primit îngrijiri medicale, acordate de angajații SMURD.

Celelalte persoane au suferit diverse traumatisme și după necesitate le-a fost acordat primul ajutor medical la fața locului. Victimele accidentului au fost internate în spitalul raional Cahul.

Știrea inițială: În această dimineața autobuzul de rută Doina a fost implicat într-un accident rutier.

Conform informațiilor șoferul a pierdut controlul volanului și s-a izbit într-un stâlp. Cinci persoane în stare gravă iar alții cu traume minore.

Poliția efectuează acțiunile de urmărire penală pentru a stabili circumstanțele.

Știrea se actualizează.

Articole similare