Publică un anunț
piatasud.md

Antreprenorii din Cahul sunt invitați la un dialog pentru a discuta problemele și perspectivele acestora. Află detalii despre eveniment

Antreprenorii din Cahul sunt invitați la un dialog pentru a discuta problemele și perspectivele acestora. Află detalii despre eveniment

Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Moldova (AIM) organizează la Cahul un eveniment pentru identificarea constrângerilor și a oportunităților de dezvoltare pentru IMM-uri.

Întâlnirea va avea loc pe 28 mai, ora 11:00, locația: 0,5 PUB, str. Mihai Viteazul, 37.

Scopul evenimentului este de a discuta cu antreprenorii din regiune provocările comune și posibilitatea de identificare a proiectelor și inițiativelor comune care vor duce la îmbunătățirea mediului de afaceri și să permită dezvoltarea economică a IMM-lor din regiuni.

Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Moldova (AIM) este o asociație patronală bazată pe calitatea de membru, fondată în martie 2016 de un grup de antreprenori americani.

Misiunea noastră este de a contribui la dezvoltarea unui mediu de afaceri favorabil pentru dezvoltarea întreprinderilor mici și mijlocii care activează în Republica Moldova. Activitatea de bază a AIM este policy & advocacy pentru ÎMM-uri prin reprezentarea membrilor noștri pe platformele de dialog dintre mediul de afaceri și instituțiile de stat cu scopul de a îmbunătăți politicile de reglementare.

Actualmente, AIM are peste 40 de membri, companii cu investiții străine și locale. Suntem membri în cadrul Consiliului Economic pe lângă Prim-ministru, Platforma consultativă pentru societatea civilă pe lângă Parlamentul Republicii Moldova, Comitetul Consultativ pe lângă Serviciul Vamal și membri ai Comisiei de Stat pentru reglementarea activității de întreprinzător.

Agenda evenimentului o găsiți mai jos:

Author: ziuadeazi.md