Publică un anunț
piatasud.md

Marcela Dolapciu : Lucrul meu este distracția mea

Marcela Dolapciu : Lucrul meu este distracția mea

La doar 21 de ani, Marcela Dolapciu se remarcă prin curajul și imensa pasiune pe care o are pentru ceea ce face.

Pe lângă faptul că este studentă la  două universități, pe care le face în paralel, Marcela , a decis să-și deschidă și o afacere ce oferă diverse servicii  de frumusețe pentru femei (extensii și laminarea genelor, machiaj, brow henna, micropigmentarea sprincenelor).

Marcela ne spune că mereu s-a regăsit în acest domeniu, “Pasiunea a apărut din copilărie. Mama fiind tânăra avea trusa ei de cosmetice și eu ca un prichindel mă băgam acolo. Eram makeup artistul clasei la gimnaziu, și hair stylist la toate seratele. De atunci vizualizam vloggeri din afară și făceam practica pe colegele mele”.

În calitate de antreprenoare Marcela  “La început a fost destul de greu pentru că în Cahul nu cunosc mulți oameni. Sunt o grămadă de fete care fac același lucru ca și mine și sunt destul de bune. Era o competiție între noi. Dar dacă este iubire pentru ceea ce faci, dacă ai răbdarea necesară și ești un om căruia nu-i e frică să încerce atunci merge tot ca uns”.

Un an în urmă a început să predea cursuri și sa-și împartă cunoștințele cu alte tinere. Se bucură de mare succes în afacerea sa ceea ce înseamnă că are calitățile necesare acestei industrii, “Cred că sunt acel om simplu și modest și responsabil care cade bine la inima fetelor. La lucru, mă eliberez de toate emoțiile, mă relaxez, lucrul meu este distracția mea”,  ne spune Marcela. 

Acest material a fost realizat în cadrul proiectului „Implică-te, e simplu!” implementat de A.O. „Cahul 2030” în cadrul programului „Încurajarea tinerilor ca să devină cetățeni activi”, implementat de IREX Europe în parteneriat cu Centrul Media pentru Tineri, și co-finanțat de Uniunea Europeană.

Opiniile exprimate în acest material nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

Articole similare