Publică un anunț
piatasud.md

Care sunt cele mai bune oferte pentru casele de locuit în orașul Cahul

Care sunt cele mai bune oferte pentru casele de locuit în orașul Cahul

În municipiul Cahul, piața imobiliară este în continuă dezvoltare. An de an, numărul de clădiri de locuit date în exploatare se mărește, în timp ce alte blocuri se află încă în procesul de construcție. Dar cum rămâne cu casele la sol?

Am realizat o analiză a ofertelor disponibile pe două site-uri ale agențiilor imobiliare din municipiul Cahul și am identificat câteva dintre cele mai ieftine case la sol care sunt puse în vânzare. În cadrul acestei analize, am exclus casele care nu sunt locuibile sau care sunt destinate demolării. Piața imobiliară dispune de mai multe oferte pe care le puteți vedea pe site-urile agențiilor.

Casă cu 2 camere, situată în sectorul Valincea, este oferită la un preț de 18 900 euro. Această casă are o suprafață de aproximativ 55 m² și are un lot de 12 ari, teren suficient pentru a planta flori sau legume.

O altă casă cu 3 camere, situată în centrul orașului, poate fi cumpărată pentru 19 999 euro. Are o suprafață de 80m² și un lot de teren de 8 ari.

O casă cu 4 camere și 2 nivele, situată în sectorul Focșa, poate fi achiziționată la un preț de 33 000 euro. Această proprietate include un garaj și un teren de 6 ari.

Jumătate de casă în apropiere de sectorul Centru cu suprafața de 29 m2. Dispune de 2 camere și un garaj. Lot de teren – 3.95 ari. Preț de vânzare 20 000 euro.

Jumătate de casă în sectorul Lipovanca. Suprafața: 30 m2; 2 camere, lot de teren 3 ari, la prețul de 27 000 euro.

Articole similare