Publică un anunț
piatasud.md

Cum te îmbraci în noaptea de Revelion: Culorile care atrag norocul și bunăstarea în 2024

Cum te îmbraci în noaptea de Revelion: Culorile care atrag norocul și bunăstarea în 2024

Noaptea de Revelion se apropie cu pași repezi, iar doamnele și domnișoarele își pregătesc ținutele de petrecere. Indiferent că mergi la munte, la restaurant sau petreci noaptea dintre ani acasă, iată ce ar trebui să porți de Revelion, pentru a atrage norocul în anul care vine.

Culorile care îți aduc noroc în noaptea de Revelion

De noaptea de Revelion se leagă numeroase tradiții și superstiții, de care mulți oameni țin cont. Atunci când vine vorba despre alegerea ținutei, sunt câteva culori care predomină: roșu, argintiu, auriu și negru. Dincolo de eleganța pe care o dau ținutelor, anumite nuanțe au o simbolistică puternică și se spune că atrag norocul, pe diferite planuri.

Este deja un obicei împământenit la multe popoare ca, în noaptea dintre ani, să fie purtat un articol de îmbrăcăminte de culoare roșie. Poate fi un accesoriu sau un articol de lenjerie intimă. Această culoare caldă, care simbolizează pasiunea, are și o altă semnificație. În cultura Feng Shui, roșul este asociat cu norocul. Iată ce alte culori să porți în noaptea dintre ani și ce simbolizează acestea.

Alb și argintiu

Albul semnifică puritatea și noile începuturi. Dacă vrei să o iei de la zero, pe diferite planuri, în noul an, albul este culoarea care te reprezintă. Argintiul, pe de altă parte, este asociat cu reușitele pe plan financiar. Dacă vrei să ai un an nou plin de prosperitate, include un articol argintiu în ținuta ta. Nuanța poate fi purtată și pe unghii sau în cadrul machiajului.

Auriu

Această culoare este cel mai adesea asociată cu bogăția, fiind culoarea aurului. Dacă vrei să avansezi pe plan profesional în anul care vine, să ai o funcție mai bună și mai bine plătită, auriul trebuie să se regăsească în ținuta ta de Revelion.

Mov/violet

O culoare puternică, ce nu are cum să treacă neobservată. Deși nu este asociată în mod normal cu Revelionul, această nuanță simbolizează ambiția. Este o culoare asociată cu regalitatea, cu înalta societate, iar dacă tânjești să îți depășești condiția în anul care vine, mov este culoarea pentru care trebuie să optezi.

Albastru

Această culoare simbolizează puterea și echilibrul. Pentru un an nou în care să fii mai matur și să ai parte de relații armonioase, trebuie să porți albstru. Deși este o culoare rece, o ținută într-o nuanță de albastru este impunătoare și atrage atenția oriunde ai merge.

Verde

O culoare care simbolizează creșterea și armonia și care aduce un strop de prospețime în ținutat ta de Revelion. Poart-o în noaptea dintre ani și vei avea parte de energie și noroc în tot ce faci în 2024.

Articole similare