Publică un anunț
piatasud.md

Daniel Guglea: „Încercăm să încurajăm antreprenorii să apeleze la procesele automatizate, pentru că este WIN-WIN”

Daniel Guglea: „Încercăm să încurajăm antreprenorii să apeleze la procesele automatizate, pentru că este WIN-WIN”

În raionul Cahul din Moldova, crește o nouă generație de antreprenori și inovatori susținută de proiecte de finanțare inițiate de Uniunea Europeană. Unul dintre acești antreprenori, Daniel Guglea, a transformat o idee personală într-o afacere, cunoscută sub numele de Robotic Process Automation (Automatizarea Proceselor Robotice).

RPA Solution a apărut din nevoia personală a lui Daniel de a simplifica și eficientiza procesele economice. Acesta are misiunea de a sprijini companiile din domeniul serviciilor contabile, bănci și companii cu diferite activități economice diverse în procesul de automatizare și optimizare.

„Venim în ajutorul companiilor prestatoare de servicii contabile, băncilor și companiilor care au o activitate economică largă în automatizarea și optimizarea proceselor, oferindu-le angajaților oportunitatea de a se debarasa de procesele care consumă mult timp, și de a aloca mai multă energie proceselor creative, care aduc un plus valoare companiei”, spune Daniel Guglea.

La moment RPA Solution a colaborează în mare parte cu companii din afara Moldovei, unde astfel de servicii sunt deja bine cunoscute și utilizate pe scară largă. Pe viitor, RPA Solution își propune să câștige încrederea companiilor naționale și să colaboreze mai mult la nivel local, încurajând antreprenorii să se adapteze la această tehnologie modernă și să beneficieze de automatizarea proceselor.

Așa cum spune Daniel: „Încercăm să încurajăm antreprenorii să apeleze la asemenea servicii, pentru că este WIN-WIN.”

Articole similare