Publică un anunț
piatasud.md

După ce au fost instalate urne pentru gunoi moderne, în Cahul apar indicatoare cu denumirea străzilor

După ce au fost instalate urne pentru gunoi moderne, în Cahul apar indicatoare cu denumirea străzilor

Pe 14 decembrie, Primăria oraşului Cahul a început instalarea indicatoarelor cu denumirea străzilor din oraș.

Potrivit site-ului primăriei Cahul, la prima etapă vor fi instalate 40 de indicatoare la intersecţiile celor mai importante străzi şi la intrările în oraş.

Activitatea va continua şi anul viitor cînd vor fi produse și instalate indicatoare pentru restul intersecțiilor din oraș. 

“Semnalizarea rutieră este un capitol la care în continuare este foarte mult de lucru. La etapa iniţială vor fi instalate indicatoare pe străzile importante şi intersecţiile cele mai aglomerate din oraş, inclusiv pe traseele republicane, iar în 2016 va continua acest lucru, inclusiv cu confecționarea inscripțiilor cu numerele străzilor pe imobile. Am încredere în cetăţenii oraşului că vor contribui la păstrarea indicatoarelor şi împreună cu noi vor monitoriza starea acestora” a menționat Nicolae Dandiș, Primarul orașului Cahul.

Reamintim că recent, pe străzile din centrul orașului Cahul au fost instalate și urne pentru gunoi moderne, atașate pe pilonii de electricitate, care permit eficientizarea colectării gunoiului. 

Articole similare