Publică un anunț
piatasud.md

Nicolae Dandiș: Anul 2020 este un an prioritar dedicat copiilor // VIDEO

Nicolae Dandiș: Anul 2020 este un an prioritar dedicat copiilor // VIDEO

În anul 2020 administrația publică locală va acorda o atenție prioritară edificării infrastructurii adecvate la grădinițele de copii din municipiul.

Despre aceasta a vorbit Nicolae Dandiș, primarul municipiului Cahul în cadrul emisiunii InDirect de ieri, 27 decembrie.

„Se lucrează la proiectele tehnice ce ține de grădinițe. Vorbim despre proiectarea instituțiilor preșcolare la reparații capitale unde este vorba de acoperiș, lucrări de eficiență energetică, termoizolare, schimbări de uși, geamuri. Bugetul anului 2020 reprezintă unul dintre cele mai mari bugete destinat pentru instituțiile preșcolare ce ține de lucrări de reparație sau dotări. Într-adevăr, pentru mine este un an prioritar și pentru oraș – un an dedicat copiilor” ne-a declarat Nicolae Dandiș.

De asemenea, în cadrul emisiunii au fost enunțate principalele domenii în care vor fi investiți banii publici, segmentele de drum prioritare pentru a fi reparate capital în noul an. 

Totodată, Nicolae Dandiș a menționat suportul inclusiv financiar care va veni în anul 2020 direct din partea partenerilor de dezvoltare. A vorbit despre proiectele ce urmează a fi lansate cu sprijinul Uniunii Europene în municipiul Cahul, proiectul privind modernizarea serviciului de aprovizionare cu apă și canalizare, dezvoltarea unui centru de excelență IT, dar și un program de milioane de euro ce va fi lansat la începutul anului 2020.

Articolul  este realizat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „Creșterea gradului de transparență a Primăriei și a Consiliul municipal Cahul” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

Articole similare