Publică un anunț
piatasud.md

Echipa Sheriff Tiraspol a reușit o victorie istorică în meciul cu Real Madrid

Echipa Sheriff Tiraspol a reușit o victorie istorică în meciul cu Real Madrid

Campioana Republicii Moldova la fotbal, Sheriff Tiraspol, a reușit aseară o victorie istorică în deplasare, pe stadionul Santiago Bernabeu, scor 2-1, în meciul cu Real Madrid, în etapa a 2-a a fazei grupelor UEFA Champions League.

În fața a peste 24 de mii de spectatori, echipa tiraspoleană a deschis scorul în prima repriză și a intrat în pauză cu avantaj dar a fost egalată din lovitură de la 11 metri în partea a doua a meciului. Golul victoriei a fost înscris în minutul 90 de Sebastien Thill.

După această victorie, Sheriff Tiraspol conduce grupa D cu punctajul maxim de șase puncte. În acest sezon al Ligii Campionilor Sheriff a reușit să fie neînvinsă în zece partide.

Victoria obținută de echipa din Tiraspol a stârnit un adevărat val de reacții în presa internațională, care a lăudat performanța campioanei Republicii Moldova. „Rezultat răsunător la Madrid: Sheriff a zdrobit-o pe Real!”, au titrat cei de la Gazzetta dello Sport. Jurnaliștii de la Marca s-au folosit de numele moldovenilor „Sheriff”, pentru a face un joc de cuvinte: „Madrid a făcut pe indianul în fața șerifului”, au titrat spaniolii. Ziariștii de la publicația Mundo Deportivo au titrat scurt: „Împușcați de Sheriff!”.

Articole similare