Publică un anunț
piatasud.md

„Ei au fost îngerii neamului meu – Doina crăiasa şi domnul Ion…”

Pe data de 24 august, Penitenciarul nr.5 Cahul a găzduit un eveniment inedit consacrat comemorării a 20 de ani de la trecerea în nefiinţă a lui Ion şi Doina Aldea-Teodorovici.

Peroanele, în număr de 12, care îşi ispăşesc pedeapsa în penitenciar au interpretat cele mai iubite şi cunoscute piese ale cuplului Aldea-Teodorovici şi piese pe versurile lui Grigore Vieru.

Cu două piese patriotice, pentru cei prezenţi în sală printre care erau şi apropiaţii participanţilor, au venit actorii Teatrului Muzical-Dramatic „B.P.Hasdeu” din Cahul.

Audienţa a fost încântată de valsul interpretat de o dansatoare a ansamblului „Iuventa” in pereche cu un deţinut. Pentru cei prezenţi au evoluat şi dansatorii ansamblului „Radolubie” din or. Taraclia.

La eveniment a participat şi conducerea Departamentului Instituţiilor Penitenciare din Moldova, reprezentanţii Oficiului de probaţiune din Cahul, al Procuraturii Cahul, Şefa Secţiei Cultură a raionului Cahul.

La final conducerea Departamentului Instituţiilor Penitenciare a înmânat participanţilor cadouri şi i-a felicitat pentru spectacolul oferit.

Vedeţi mai jos imagini video surprinse la acest eveniment.  

Articole similare