Publică un anunț
piatasud.md

Episodul 3: Pe urma investițiilor europene. Descoperă proiectele realizate în Văleni, atracțiile turistice și peisaje deosebite/ VIDEO

Episodul 3 ”Pe urma investițiilor europene” am descoperit satul Văleni. Sat care cu mare drag au realizat mai multe proiecte finanțate de Uniunea Europeană. Deasemenea în episod vedeți traseul turistic cunoscut sub denumirea Calea lui Petru Rareș, sonde petroliere și multă altă informație utilă.

A.O. Cahul „2030” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene și implementează proiectul „Ce înseamnă Uniunea Europeană pentru Raionul Cahul”. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

Conținutul video-ului aparține autorilor și nu reflectă neapărat viziunea UE sau GIZ

Articole similare