Publică un anunț
piatasud.md

Fermierii din Cahul s-au oprit din proteste până marți

Fermierii din Cahul s-au oprit din proteste până marți

Adrian Istrati, fermier din raionul Cahul a postat pe pagina sa de Youtube un video din tractor unde povestește despre protestul și nemulțumirea fermierilor din Cahul.

” Îmi cer scuze de la șoferii cărora le facem incomodități, dar asta e. Majoritatea care au venit fără tractoare spun că trebuia să blocăm traseul Oancea, dar aici încerci să faci un pas și vei fi amendat. La Cahul poliția s-a purtat foarte frumos”, relatează în video Adrian.

Reamintim că fermierii din Cahul au început protestele pe traseul național Cahul – Cantemir în preajma satului Andrușul de Jos.

”Suntem în a treia zi de protest, protest pașnic. Am avut întâlnire cu președintele raionului Cahul, Pavel Groza dar și cu reprezentatul Guvernului, Igor Șevcenco. Noi ne-am exprimat cerințele noastre iar ei ne-au anunțat că marți câțiva agricultori vor avea întâlnire cu președintele Parlamentului, Igor Grosu. Până marți oprim protestele și o să luăm o hotărâre ce va fi mai departe. Mulțumim Poliției și la toți băieții care au ieșit”, a încheiat fermierul din Cahul, Adrian Arseni.

Articole similare