Publică un anunț
piatasud.md

Ion Groza: Nu voi depinde de vreun partid

Ion Groza: Nu voi depinde de vreun partid

Declarațiile au fost făcute de către candidatul Independent pe circumscripția nr. 43 Cahul, în cadrul dezbaterilor electorale la care au mai participat 2 candidați.

„Vin cu intenția ca să avem o conlucrare și o comunicare constantă, orice Lege elaborată și adoptată de Parlament să fie în primul rând consultată cu cetățenii mei din teritoriu,  sa fie în interesul celor din regiunea noastră, de la sudul țării. Avem nevoie de politici pentru protecția copiilor, familiilor, sănătate. Avem multe lucruri de făcut împreună și consider că schimbarea trebuie să înceapă de la noi” a declarat domnul Groza.

Domnul Groza s-a referit și la reforma administrativă: „În viitorul apropiat, pe noi ne așteaptă reorganizări, fie că în regiuni sau județe. Pentru ca să putem să oferim la cetățeni servicii de calitate, nu mă interesează interesul unui partid, dar interesul cetățenilor și a regiunii noastre.  Nu voi depinde de vreun partid care să accept anumite  doctrine sau angajamente, dar în primul rând voi comunica constant cu cetățeanul, mă interesează ceea ce vrem să facem aici la sud”. 

Contracandidatul Sergiu Rența l-a întrebat pe Ion Groza de ce în echipa Sa sunt un număr impunător de primari din lunca Prutului, iar în postările de susținere a candidaturii lui Ion Groza sunt prezentate un șir de realizări a Consiliului raional Cahul drept realizări, merit a acestuia. 

„Nu veți găsi nicăieri că aceste afirmații sunt făcute de mine. Tot ce s-a făcut nu sunt pe banii mei personali, dar s-a putut să luăm în consiliu decizia. În acest mandat, toate ședințele au fost duse la capăt, nu au fost ședințe care să fie convocate sau să se amâne” a răspuns Ion Groza.

La această rundă de dezbateri au fost invitați Evgheni Osadcenco, candidatul PSRM, Sergiu Rența, candidatul PP PN, Oleg Creciun, candidatul PDM și Ion Groza, candidat independent. 

Dezbaterile electorale sunt organizate de redacția Ziuadeazi.md în parteneriat cu Asociația Presei Independente (API).

Responsabilitatea pentru organizarea și desfășurarea dezbaterilor revine în totalitate redacției.

Articole similare