Publică un anunț
piatasud.md

VIDEO// De la studii medicale la o afacere în domeniul turismului

VIDEO// De la studii medicale la o afacere în domeniul turismului

Are studii medicale, dar gândul la o afacere l-a făcut să își continue studiile și în domeniul economic, „de mic mi-am dorit o afacere, iar o experiență neplăcută cu o agenție de turism, m-a motivat să-mi deschid propria agenție” – ne povestește Denis.

„A fost foarte greu la început, din cauza concurenței neloiale din Cahul, am avut multe obstacole din partea concurenților, controale, amenzi dar am făcut față provocărilor. Dacă ai ambiție, curaj  și știi  să mergi cu capul sus chiar dacă este greu și încearcă cineva să iți pună obstacole, trebuie să știi să treci peste ele. E mai greu aici, dar dacă vrei să fii acasă la tine, se poate, dorința să ai„ – ne poveste Denis despre greutățile prin care a trecut și cum a luptat cu gândul de a pleca peste hotare.

„Clienții noștri sunt toți care vor să călătorească, persoane juridice și persoane fizice atât din Cahul cât și din Chișinău. Comunicăm cu ei și după vacanță, cerem un feedback, vrem să știm cum a fost, dacă au fost careva probleme, ne tratăm clienții la cel mai înalt nivel nu doar la noi în oficiul , dar și în hotelele în care merg„ declară Denis.

Dorința cea mai mare a lui este să aducă turiști de peste hotare în raionul Cahul, nu doar să organizeze deplasările peste hotarele țării. În raionul Cahul sunt multe locuri de vizitat doar că infrastructura lasă mult de dorit. 

Acest material a fost realizat în cadrul proiectului „Implică-te, e simplu!” implementat de A.O. „Cahul 2030” în cadrul programului „Încurajarea tinerilor ca să devină cetățeni activi”, implementat de IREX Europe în parteneriat cu Centrul Media pentru Tineri, și co-finanțat de Uniunea Europeană.

Opiniile exprimate în acest material nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

Articole similare