Publică un anunț
piatasud.md

Finala Concursului „Starturi Vesele” în raionul Cahul. Vezi cine sunt câștigătorii

Finala Concursului „Starturi Vesele” în raionul Cahul. Vezi cine sunt câștigătorii

22 februarie, a avut loc Finala Concursului „Starturi Vesele”, un eveniment plin de energie și competitivitate care a reunit 8 echipe din diverse localități ale raionului Cahul. Genericul ediției din acest an a fost „Într-un corp sănătos, o minte sănătoasă”, punând accent pe importanța unui mod de viață activ și a practicării regulate a sportului.

Competiția a fost organizată de Serviciul Tineret și Sport al Consiliului raional Cahul și găzduită de Colegiul de Medicină din municipiul Cahul. Prezența domnului Pavel GROZA, președintele raionului Cahul, a onorat evenimentul, domnul Groza îndemnând participanții să concureze într-o atmosferă prietenoasă și a subliniat importanța unui stil de viață activ și sănătos în dezvoltarea tinerilor.

sursa: CR Cahul

Concursul s-a desfășurat în două etape. Prima etapă a avut loc în perioada noiembrie-decembrie 2023, în patru localități din raionul Cahul, unde au participat 28 de echipe din diverse școli, iar în a doua etapă – Finala Concursului, au concurat 8 echipe provenite din localitățile Burlăceni, Colibași, Pelinei, Giurgiulești, Burlacu, Doina, Roșu, Tătărăști.

În urma rezultatelor obținute, podiumul a fost ocupat astfel:

Locul I – Gimnaziul „Ștefan cel Mare” din s. Pelinei;

Locul II – Gimnaziul „A. Pușkin” din s. Burlăceni;

Locul III – Liceul Teoretic „Mihail Sadoveanu” din s. Giurgiulești.

Echipele câștigătoare au fost premiate cu diplome, medalii și cupe, ca recunoaștere a efortului și dedicării lor de-a lungul competiției. Toți cei peste 80 de participanți au primit forme sportive, fiind încurajați să continue implicarea în activități sportive și să adopte un stil de viață sănătos.

Articole similare