Publică un anunț
piatasud.md

Moldovean căutat de câțiva ani de autorităţile austriece, reținut în Vama Oancea

Punctul de trecere a frontierei Oancea - Cahul

Un moldovean căutat de autorităţile austriece pentru săvârşirea de infracţiuni contra patrimoniului, pe teritoriul Austriei, a fost reținut sâmbătă de polițiștii de frontieră români din PTF Oancea, transmite jurnal.md.

Bărbatul de 34 de ani, pasager într-un autoturism înmatriculat în Republica Moldova, s-a prezentat, pe 6 mai, în PTF Oancea, pentru efectuarea formalităţilor de control pe sensul de intrare în România.

Astfel, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele acestuia există o alertă de punere în aplicare a unui mandat european de arestare, emis de către autorităţile din Austria, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății.

Potrivit Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, moldoveanul era căutat de autoritățile din Austria de mai bine de trei ani.

Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Galați în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Articole similare