Publică un anunț
piatasud.md

Monitorizarea procesului de termoizolare fațadei clădirii Primăriei mun. Cahul continuă // FOTO

Monitorizarea procesului de termoizolare fațadei clădirii Primăriei mun. Cahul continuă // FOTO

Grupul de monitorizare a achizițiilor publice creat de către A.O. Centrul CONTACT-Cahul în cadrul proiectului „Achiziții publice transparente” continuă monitorizarea procesului de termoizolare a fațadei clădirii primăriei Cahul.

Membrii grupului au mai avut o vizită pe șantier pentru a observa care sunt schimbările și cum au evoluat lucrările. În cadrul vizitei, au fost și observate careva devieri de la procesul tehnologic de aplicare a vatei minerale cu care se termoizolează clădirea. 

În cadrul vizitei, au fost observate și devieri de la culoarea folosită de către executant, ceea ce a dus la apariția petelor de culoare pe fațadă. 

Observațiile grupului de monitorizare vor fi comasate într-un raport care va ajunge la autoritatea contractantă pentru a fi studiat. 

Potrivit proiectului, grupul de monitorizare va urmări executarea contractelor la 4 șantiere din municipiul și raionul Cahul. 

Acest material este un produs al proiectului „Achiziții publice transparente”, desfășurat de A.O. Centrul CONTACT-Cahul, în calitate de beneficiar de sub-grant al proiectului  „Consolidarea integrității în achizițiile publice”. Proiectul este implementat de către Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) „Viitorul”, în parteneriat cu Fondul de Parteneriat pentru Transparență (SUA). Proiectul urmărește susținerea reformelor în domeniul achizițiilor publice în Moldova, care vor spori transparența și corectitudinea achizițiilor publice prin abilitarea cetățenilor de a responsabiliza instituțiile relevante.

Opiniile exprimate în cadrul proiectului și responsabilitatea pentru conținutul acestui produs aparțin autorilor proiectului și nu reflectă neapărat opinia IDIS „Viitorul” și a donatorului.

Articole similare