Publică un anunț
piatasud.md

Primarul municipiului Cahul îndeamnă toți cetățenii români să voteze pentru eurodeputați la data de 9 iunie 2024!

Primarul municipiului Cahul îndeamnă toți cetățenii români să voteze pentru eurodeputați la data de 9 iunie 2024!

Duminică, 9 iunie 2024, vor avea loc alegerile pentru Parlamentul European. Într-un mesaj către toți cei cu drept de vot, primarul municipiului Cahul a făcut un apel către cetățenii săi din municipiul și raionul Cahul, îndemnându-i să participe activ la alegerile eurodeputaților pentru următorii 5 ani.

Pentru Republica Moldova este vital să avem persoane în Parlamentul European care să susțină aderarea noastră la UE. Rog toți cetățenii români cu drept de vot din municipiul și raionul Cahul să-și exercite acest drept de cetățean european, votând candidații României în forul legislativ european”, a scris primarul Nicolae Dandiș, într-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

În municipiul Cahul, secția de votare va fi la Consulatul General al României la Cahul. O altă secție de votare în raion va fi la Giurgiulești (sediul Primăriei).

Sau puteți vota de la ora 07:00 la 22:00, la oricare din cele 52 secții de votare deschise în Republica Moldova. Cahulenii cetățeni români din alte țări, pot vota la secțiile de votare deschise în cadrul misiunilor diplomatice ale României.

Lista secțiilor și ale detalii despre aceste alegeri, le găsiți aici: https://chisinau.mae.ro/local-news/2123

Articole similare