Publică un anunț
piatasud.md

S-a stins din viață medicul chirurg din Cahul, Țariuc Mihail

S-a stins din viață medicul chirurg din Cahul, Țariuc Mihail

Despre aceasta a anunțat administrația IMSP Spitalul Raional Cahul pe pagina sa de Facebook.

Cu profundă tristețe și durere în suflet anunțăm decesul colegului nostru, Țariuc Mihail, medic chirurg, specialist de categorie superioară, șeful secției Chirurgie septica. Colectivul Spitalului Raional Cahul a pierdut o personalitate notorie, un specialist excepțional, un coleg minunat și un om cu suflet mare.

Timp de 44 de ani a activat cu multă dedicație și dăruire, tratând pacienții nu doar cu experiența sa, dar și cu blândețe și povețele-i utile.

După absolvirea Institutului de Stat de Medicină din Chișinău, și-a început activitatea în cadrul Spitalului Raional Cahul în funcție de medic intern.

În perioada 1978-1981 a activat în funcție de profesor de chirurgie la Colegiul de Medicină Cahul. În anul 1981-1984 a activat ca medic chirurg la Spitalul Raional Cahul.

În anul 1984 transferat în funcție de medic șef adjunct. În perioada 1990-1993 a activat în funcția de medic chirurg.

În anul 1993 transferat în funcție de șef secție Chirurgie septică. În perioada 2013-2014 si-aprelungit activitatea sa în funcție de medic chirurg secția Chirurgie.

Din anul 2014 a deținut funcția de șef secție Chirurgie septică.

Domnul medic pe parcursul activității în orice funcție s-a manifestat ca un specialist iscusit, inteligent, responsabil, cinstit, a dat dovadă de cunoștințe ample în specialitate.

Articole similare