Publică un anunț
piatasud.md

Surpriză pentru miri în ziua nunţii. Vezi ce au primit aceştia

Surpriză pentru un cuplu din Cahul chiar de ziua nunţii. Aceştia au primit un cadou neaşteptat chiar în timpul căsătoriei civile.

Cadoul a venit de la Reţeaua Comercială MODERNUS şi a reprezentat un bon de reducere dar şi un ceainic electric. Felicitarea a fost făcută de Directorul întreprinderii, dna. Liubovi Gangan şi aceasta face parte din campania „2016 – Anul Familiei” lansată de S.A. MODERNUS la finele anului trecut.

 „Sunt foarte bucuroasă să mă aflu astăzi lângă voi la fondarea unei noi familii. Am decis cu colectivul că anul acesta să facem o acţiune – să lucrăm sub lozinca „Familia este totul”. Familia creează societatea. Dacă familia este fericită, societate este sănătoasă” a menţionat doamna Gangan. 

Astfel, fiecare familie nou creată va primi în ziua nunţii un cupon de reducere de la Reţeaua Comercială MODERNUS, va fi înmânat de angajaţii Oficiului Stării Civile Cahul, instituţie parteneră în cadrul campaniei. 

Totodată, un bon similar vor primi părinţii nou-născuţilor o dată cu primirea certificatului de naştere. 

Precizăm că „Anul familiei” a fost lansat de S.A. MODERNUS în luna decembrie, iar pe tot parcursul anului 2016, întreprinderea intenţionează să organizeze mai multe activităţi pentru a susţine şi promova familiile. 

Articole similare