Publică un anunț
piatasud.md

Un bărbat din Cahul, reținut în flagrant cu droguri de 100 mii lei. Ce pedeapsă riscă

Un bărbat din Cahul, reținut în flagrant cu droguri de 100 mii lei. Ce pedeapsă riscă

Un bărbat din raionul Cahul în vârstă de 49 de ani a fost reținut în flagrant de polițiști în timp ce intenționa să vândă o cantitate impunătoare de droguri.

În urma perchezițiilor, polițiștii au depistat asupra lui „Marijuana”, de pe urma căreia ar fi obținut circa 100 de mii de lei. 

Suspectul  a fost reținut în raionul Cahul în momentul în care intenționa să vândă o cantitate mare de droguri, asemănătoare cu ,,Marijuana hidroponică”, unui agent sub acoperire, informează poliția capitalei, informează tv8.md

În urma percheziției, polițiștii au găsit asupra bărbatului un pachet de polietilenă, cu masa vegetală verde uscată, asemănătoare cu ,,Marijuana“, de aproximativ un kilogram.

Dacă reușea să vândă drogurile, el ar fi obținut de pe urma acestora circa 100 de mii de lei. Bărbatul nu este la prima abatere, anterior fiind judecat pentru comiterea mai multor infracțiuni.

Drogurile au fost ridicate și îndreptate la Centrul-tehnico criminalistic și expertize judiciare al Inspectoratului General al Poliției, pentru a fi supuse expertizei.

În cest caz a fost intentat un dosar penal, iar pentru acțiunile ilegale bărbatul riscă de la șapte până la 15 ani de pușcărie.

Articole similare