Publică un anunț
piatasud.md

Un travel vlogger din Italia a vizitat regiunea Cahul | VIDEO

Un travel vlogger din Italia a vizitat regiunea Cahul | VIDEO

Vloggerul italian Stefano Cicchini descoperă regiunea Cahul. A descoperit mai multe locuri autentice și pitorești din regiunea Cahul.

În cele două zile petrecute în regiunea Cahul, Stefano a vizitat atelierul gastronomic al Mariei Minciună și Muzeul de Istorie și Etnografie din satul Slobozia Mare, pensiunea „Casa Bunicului” din satul Pașcani, comuna Manta, stâna baciului Nicu Tudor, precum și Palatul de Cultură din municipiul Cahul.

Din 2019, regiunea Cahul se bucură de suportul Uniunii Europene, prin intermediul „EU4Moldova: Regiuni-cheie”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de PNUD și UNICEF.

Programul susține dezvoltarea social-economică inteligentă, incluzivă și durabilă a regiunii Cahul, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții.

Vloggerul a observat nu doar frumusețea împrejurimilor, dar și farmecul oamenilor de acolo: „Am călătorit în multe țări din Europa și trebuie să recunosc că aceste locuri sunt unele dintre cele mai frumoase și primitoare. Abia aștept să povestesc publicului meu despre acest proiect cât mai mult, dar și în general despre tot ce am văzut în Republuca Moldova.”

Articole similare