Publică un anunț
piatasud.md

VIDEO // Înarmați, dar nu periculoși. La Cahul, Airsoft-ul devine tot mai popular

Clubul AirSoft Elit din Cahul este un loc pentru entuziaștii sportului AirSoft din regiune, care oferă o platformă de acțiune pentru cei care vor să-și dezvolte abilitățile tactice și să participe la competiții amicale.

„În ziua de azi sportul AirSoft se dezvoltă rapid în Republica Moldova și astăzi suntem într-o colaborare cu echipa de la Hâncești. Astfel, am organizat un joc prietenesc în care ne vom bucura de emoții bune, de o doză mare de adrenalină. Promovăm acest sport, or fiecare dintre noi consideră că acesta dezvoltă abilitățile fizice, cât le și permite persoanelor de a gândi rațional în timpul unui joc cu adrenalină la deplin. Pentru prima dată am vizionat acest sport pe un spot video pe Youtube și m-a impresionat faptul cât de energic este sportul acesta, strategic și permite să ai relații bune cu echipa cu care joci. E un joc prietenesc, este un joc pentru onestitate”, a declarat Sergiu Lefter, fondator AirSoft Club Elit.

AirSoftul nu este doar o activitate de agrement, ci și un hobby captivant, a declarat Cristian Cebotari, un jucător pasionat.

„Îmi place să mă ocup cu AirSoftul, este hobbyul meu de bază interesant, foarte activ, cu multă adrenalină, cu multe emoții. De aceea ador acest sport și investesc în el foarte mulți bani, să zic așa, căci este un sport de echipă, îți dezvoltă caracterul. Ieși mereu din zona ta de confort și faci cunnoștință cu oameni noi. Desigur, acest sport poate să fie fără investiții, pentru că sunt organizații unde vii și dai 400 de lei și îți dă echipamentul din cap până în picioare. Și sigur dacă nu știți ce să faceți sâmbăta, duminica cu grupul vostru de prieteni, cumetri, nănași – ați venit, ați organizat un joc și primiți o plăcere la maximum”, a spus el.

Airsoft este un joc sportiv în care jucătorii simulează un conflict sau efectuează anumite misiuni, cu ajutorul unor replici ale armelor reale ce lansează proiectile sferice non-metalice, utilizând echipamente specifice și tactici militare reale.

Articole similare