Publică un anunț
piatasud.md

Aceștia sunt influencerii din Cahul!

Aceștia sunt influencerii din Cahul!

Redacția ziuadeazi.md a încercat să afle de la cititori cine sunt influencerii mun. Cahul. Sondajul a fost unul deschis, fiecare putea scrie orice nume. Acum venim cu rezultatele sondajului în ordinea descrescătoare:

Mogoli Lucia și Alexei

Alexei Mogoli este unul dintre ce mai recunoscuți și solicitați videografi din Cahul. Lucia – fotografă. Afacerea de familie este imortalizarea celor mai frumoase momente din viață.

@mogolilucia #cahul #cantemir #mogolistudio #nunta #wedding #romania🇷🇴 #moldova ♬ sunet original – Mogoli Lucia Si Alex

Irochka info

Bloggeriță din Cahul cu sute de mii de abonați pe rețelele de socializare în care prezintă viața cotidiană a familiei. Canalul de YouTube al Irinei are peste 278 milioane de vizualizări, iar canalul de Tip Tok a adunat peste 300 mii de urmăritori.

@irochkainfo_ nu-i asa?😂#fypシ #viral #foryourpage #foryou #fy #fyp ♬ sunet original – Alex Claudiu

Step by Step

Este un videoblog care promoveaza turismul, cultura și oamenii din Moldova. Blogul este produs de cuplul Nadia și Serghei Cudobețchi.  

Ludmila Noni

Ludmila Noni este fondatoare Life School by Ludmila Noni, prezentatoare „Așa cum este”, lector universitar Cahul. Prin intermediul cursurilor Life School, aceasta educă și inspiră femeile să se redescopere și să devină cea mai bună versiune a lor.

Adriana Zagorschi

Adriana este medic rezident pediatru cu peste 3500 de urmăritori pe pagina de Instagram. Vine cu sfaturi și recomandări pentru viitoarele mămici. Se pare că este unul dintre cele mai utile segmente de nișă produse de un cahulean.

Catiușel Mocănaș

Bloggeriță care promovează produse pentru slăbit cu peste 33K urmăritori pe pagina de Instagram.

@catiusa131

♬ оригинальный звук – Familia_Mocanas

Rita Mihailenco

Bloggeriță cu peste 23K de urmăritori pe Instagram și peste 237K de urmăritori pe Tik-Tok. 

@ritamihailenco

Bubulina🤣🤣🤣

♬ sunet original – 🧸🤍

Alexandr Mars

Alexandr Mars este DJ, designer și tinde a fi activist civic. Filmează sketch-uri amuzante și ironice despre problemele orașului și ale societății. Pentru subiectele abordate și formatul în care acestea au fost abordate, Alexandr nu o dată a fost invitat să dea lămuriri poliției. Cele mai dese probleme abordate de către Alexandr sunt câinii maidanezi și activitatea APL.

@alexandrmarsplace #moldova #cahul #chisinau #omulanului ♬ Toate diamantele – Luis Gabriel

Aceste persoane au fost menționate de cele mai multe ori în răspunsuri. O parte dintre cititori au menționat că în Cahul nu există „influenceri” în sensul clasic al cuvântului. 

Articole similare