Publică un anunț
piatasud.md

Cahul: A transmis substanțe interzise unui deținut cu riscul propriei libertăți //FOTO

Cahul: A transmis substanțe interzise unui deținut cu riscul propriei libertăți //FOTO

Mai multe substanțe și produse interzise în instituțiile penitenciare erau pe punctul de a ajunge în Penitenciarul nr.5-Cahul, angajații, însă, i-au zădărnicit persoanei civile tentativa.

În urma unei verificări minuțioase, a unui colet, destinat unui deținut, de către angajații penitenciarului din Cahul, au fost depistate și ridicate 114 pachete de drojdie, destinată, inclusiv, pentru prepararea băuturilor alcoolice, 6 litri de băutură alcoolică și 100 g de substanță de culoare verde cu miros specific.

Prin urmare, eforturile persoanei civile de a introduce substanțe interzise în penitenciare, s-au dovedit a fi fără succes, iar cazul a fost documentat pe faptul transmiterii substanțelor interzise în penitenciar și transmis organelor de poliție.

Administrația Națională a Penitenciarelor recomandă cetățenilor, care doresc să transmită colete rudelor în penitenciare, să se informeze ce obiecte şi produse pot primi deținuții în colete și să nu se lase manipulați de rugămințile persoanelor deținute de a transmite alte obiecte şi substanţe decât cele permise de legislaţie. Riscaţi cu propria libertate!

Articole similare