Publică un anunț
piatasud.md

Consiliul Municipal Cahul se convoacă în ședință ordinară, mâine 20 septembrie. Vezi ordinea de zi

Consiliul Municipal Cahul se convoacă în ședință ordinară, mâine 20 septembrie. Vezi ordinea de zi

A fost anunțată convocarea ședinței ordinare a Consiliului municipal Cahul, mâine, 20 septembrie 2023. Ședința se va desfășura la sediul Primăriei în sala de ședințe etajul 4, și va începe la ora 10:00.

Printre cele mai importante subiecte la ordinea de zi se enumeră „Cu privire la candidaturile membrilor Consiliului electoral de circumscripţie și candidaturile membrilor cu drept de vot deliberativ în componenţa birourilor electorale ale secţiilor de votare din municipiul Cahul, pentru desfăşurarea Alegerilor Locale Generale la data de 05 noiembrie
2023.

De asemenea, vor fi abordate subiectele ce țin de expunerea la concurs pentru vînzarea și cumpărarea terenului, cât și scoaterea la licitație publică pentru darea în arendă a terenului. Un alt subiect vizat va fi reconstrucția capitală a pavilioanelor comerciale ale IM „Piața Centrală”.

Ordinea de zi este formată din 24 de subiecte, inclusiv aprobarea componenţei nominale a Consiliului de administraţie şi Comisiei de cenzori ale Întreprinderii Municipale „Gospodăria Comunal-Localtivă” Cahul, precum și desemnarea reprezentantului Consiliului municipal Cahul în instanţele de judecată.

Toate proiectele de decizii de pe ordinea de zi pot fi consultate aici.

Articole similare