Publică un anunț
piatasud.md

Cu pași mici spre realizări mari!

Cu pași mici spre realizări mari!

În urma instruirilor din perioada 28 iunie – 04 iulie 2022 un al doilea grup de doamne/ domnișoare au devenit beneficiare ale proiectului „Women’s Digital Center”. În cadrul training-urilor acestea au fost „echipate” cu abilități digitale şi antreprenoriale, devenind pregătite pentru lansarea, administrarea, dar și promovarea unei mici afaceri proprii! 

15 participante noi au beneficiat, în format fizic, în cadrul spațiului special amenajat la sediul Centrului CONTACT-Cahul, de sesiuni teoretice și practice organizate în 4 module de instruire aprobate pentru ediția 2022; 

În speță, participantele la curs și-au dezvoltat abilitățile de inițiere în antreprenoriat și promovarea online a afacerii, au acumulat competențe adiționale în alfabetizare digitală, în utilizare de aplicații, iar, pe final, au învățat cum să creeze un website!

Formatul fizic de organizare a cursului le-a oferit beneficiarelor posibilitatea de a interacționa într- o atmosferă lejeră și prietenoasă, fiind ghidate de către formatoarele WDC, de a comunica pe viu și de a face schimb de experiență.

Dacă și TU dorești să beneficiezi de cursul GRATUIT ”Inițiere în Antreprenoriat și Promovarea Online a Afacerii”, vino cu noi!

pastedGraphic.pngÎnregistrează-te accesând acest link:  https://forms.gle/RbBs1LgtwkH7NXQD6

Pentru mai multe informații, contactați-ne la: contact_cahul@yahoo.com, 029984842 / 061082535, persoana de contact – Cristina Mocan.

Cursurile de instruire sunt organizate de Centrul CONTACT – Cahul, în cadrul proiectului Women’s Digital Center, organizat de Centrul de Informații Universitare, cu suportul financiar integral al Fundației Orange Moldova.

Articole similare