Publică un anunț
piatasud.md

Premii de Ziua Muncii la Primărie, de Paști la Consiliul Raional Cahul

Premii de Ziua Muncii la Primărie, de Paști la Consiliul Raional Cahul

Cu prilejul zilei de 1 Mai, Ziua Internațională a Muncii, primarul Nicolae Dandiș a emis câteva dispoziții prin care a premiat angajații instituțiilor din subordinea primăriei și ai aparatului primarului.

„În scopul stimulării angajaților, cu prilejul zilei de 1 Mai, Ziua Internațională a Muncii, pentru anul 2024” se spune în motivația dispozițiilor emise de autorități prin care 46 de angajați ai aparatului primăriei municipiului Cahul cu funcții de demnitate publica, angajați ai contabilității, personal din subdiviziunile primăriei și persoane de specialitate din aparatul Primăriei municipiului Cahul, la fel au primit un premiu unic în mărime de un salariu de bază, 100 %.

Alți 68 de angajați ai Serviciului de salubrizare și amenajare a teritoriului din Cahul au primit premii de la 400 la 2000 lei în sumă totală de 33 200 lei.

3 angajați din personalului de deservire tehnica din aparatul primăriei municipiului Cahul au beneficiat de premii a câte 2500 lei, în total 7500 lei, iar alți 19 angajați din cadrul serviciului gestionar al primăriei municipiului Cahul au primit prin dispoziția primarului a câte 1500 lei, în total 28500 lei.

13 persoane din cadrul deservire tehnica din cadrul primăriei municipiului Cahul deasemenea au primit premii a câte 1500 lei, în sumă totală de 19500 lei

Într-o altă dispoziție semnată deja de de viceprimărița Tatiana Romaniuc, se acordă premiu în mărime de un salariu de bază 100 %, unei persoane a cărui nume este acoperit.

Pe de altă parte, Pavel Groza, Președintele raionului Cahul, a emis 2 dispoziții prin care premiază angajații Consiliului raional Cahul.

„Cu prilejul sărbătorii creștine Paștele care conform calendarului bisericesc anul curent se sărbătorește la 5 mai” este motivația dispozițiilor emise de consiliul raional Cahul.

Potrivit acestora, se acordă un premiu unic, iar numărul angajaților și valoarea premiului nu sunt publice. O altă dispoziție de acordare a unui premiu unic este semnată de Vicepreședinta Tatiana Seredenco, beneficiarul și suma nu sunt publice.

Dispozițiile de acordare a premiilor pot fi accesate pe Registrul Actelor Locale.

Articole similare