Publică un anunț
piatasud.md

Decada Meseriilor 2024 la Școala Profesională Nr. 1 din Cahul /FOTO

Decada Meseriilor 2024 la Școala Profesională Nr. 1  din Cahul /FOTO

Decada Meseriilor 2024, organizată în perioada 12-27 februarie la Școala Profesională nr. 1 din Cahul, a fost una de succes. Evenimentul a reunit elevi, profesori și meseriași, demonstrând încă o dată importanța educației profesionale.

La careul școlar au fost decernate diplome de merit și de participare celor mai iscusiți și competenți profesioniști la meseriile:

  • OSTC-OIVPD: Mocanu Vladimir (anul I, gr. 12), Moraru Nicoleta (anul II, gr. 22), Nistor Gabriel (anul III, gr. 32)
  • Bucătar-Chelner: Hrețu Vlad (anul I, gr. 13), Felciuc Nicoleta (anul II, gr. 23), Stoianov Marina (anul III, gr. 33)
  • Brutar-Cofetar: Mititelu Nadejda (anul I, gr. 15), Căldare Adriana (anul II, gr. 25), Șestacov Iulia (anul III, gr. 35)
  • Bucătar: Voina Adriana (anul I, gr. 16), Andeev Andreia (anul II, gr. 26)
  • Frizer: Petroae Cristina (anul I, gr. 18), Suhaițchi Elena (anul II, gr. 28)
  • CPA-OLIA: Bratu Alexandra (anul III, gr. 31)

Pentru promovarea meseriei prin intermediul Gazetelor de perete s- au decernat Diplome: Gradul 1- grupa 13 Gradul 2- grupa 25 Gradul 3- grupa 26, 28. Diplome de merit s- au decernat și cadrelor didactice, ce au contribuit la buna organizare a Decadei Meseriilor. 

”Fiecare zi a fost o oportunitate de a demonstra talente, determinare, profesionalism, încredere în sine și pasiune pentru meseria aleasă! Felicitări tuturor participanților pentru efortul depus, pentru dedicare și creativitate! Recunoștință pentru angajamentul dvs, pentru perfecționarea permanentă a abilităților și promovarea imaginii instituției prin implicare și devotament”, a menționat directorul Oleg Miron.

Articole similare