Publică un anunț
piatasud.md

FOTO// Lucrările de reparație a drumului G141 Colibași-Vulcănești au început

FOTO// Lucrările de reparație a drumului G141 Colibași-Vulcănești au început

În data de 4 septembrie 2023, au început oficial lucrările de reparație a drumului G141, care leagă localitatea Colibași de Vulcănești, anunță pe pagina de Facebook Primăria Colibași.

În ultimii 15 ani, problema drumului G141 a fost adusă în atenția autorităților locale și a cetățenilor din sat, iar acum datorită implicării deputatului Ion Groza, din bugetul național au fost alocați 28 336 000 lei, bani care vor fi direcționați spre asfaltarea celui mai dificil segment a drumului G141, până la cotul șoselei. Proiectul este gestionat de Administrația de Stat a Drumurilor și este finanțat din bugetul național.

Menționăm că drumul G141 este important pentru agricultorii din zonă, asigurând accesul la aproximativ 5.000 de hectare de terenuri agricole. De asemenea, el servește ca legătură cu traseul M3 și vama Vulcănești – Bolgrad. Acest segment de drum nu a beneficiat de investiții semnificative în ultimii 30 de ani.

Reamintim că pe 28 iulie, în s. Colibași a fost oficial inaugurat un segment de 900 metri de stradă reparată cu beton, fiind, până acum, una dintre cele mai inaccesibile străzi din sat. Tot atunci deputatul Iog Groza a declarat că din septembrie, anul curent, va începe reconstrucția traseului Colibași – Vulcănești.

Articole similare