Publică un anunț
piatasud.md

L.T. Mihai Eminescu – Ultimul sunet /FOTO

L.T. Mihai Eminescu – Ultimul sunet /FOTO

Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din Cahul a găzduit astăzi o ceremonie emoționantă dedicată ultimului sunet, marcată de bucuria elevilor de a finaliza un an școlar plin de realizări și de tristețea despărțirii de colegi și profesori.

Elevii claselor a XII-a au pășit pentru ultima oară pe holul liceului ca elevi, cu emoții amestecate de nostalgie și speranță pentru viitor. Festivitatea a debutat cu intonarea imnului național al Republicii Moldova, urmată de discursuri emoționante din partea directorului liceului, profesorilor și elevilor absolvenți.

Au fost rememorați anii petrecuți în școală, cu tot cu provocările și bucuriile învățării, prietenii strânse și lecțiile de viață învățate. Profesorii au adresat elevilor absolvenți cuvinte de felicitări și încurajare, urându-le mult succes în continuare pe drumul vieții.

Elevii au pregătit un program artistic special pentru a marca această zi importantă, oferind momente emoționante de muzică, poezie și dans.

Festivitatea s-a încheiat cu urări de bine din partea profesorilor și a familiilor elevilor, care le-au dorit mult succes în continuare pe drumul vieții.

Articole similare