Publică un anunț
piatasud.md

Nicolae Dandiș și Marcel Pavel au felicitat cahulencele

Nicolae Dandiș și Marcel Pavel au felicitat cahulencele

Primarul mun. Cahul, Nicolae Dandiș, tradițional a felicitat cahulencele cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii, împărțind flori doamnelor care se aflau azi în centrul orașului. 

„Tradițional, oferim flori și dulciuri domnișoarelor, doamnelor și tuturor femeilor care ne fac viața mai frumoasă.  Este o zi deosebită pentru toți, în special pentru bărbați, pentru că este o zi frumoasă în care bărbații depun eforturi pentru a face femeile mai fericite, mai bucuroase. Din partea municipalității adresez un sincer mesaj de felicitare. Vă doresc tuturor femeilor să fiți sănătoase, sa va bucurați de familiile voastre. Vreau, din parte tuturor bărbaților să vă mulțumesc pentru tot ceea ce însemnă efortul dumneavoastră de zi de zi ca să fie viața noastră mai frumoasă” a declarat Nicolae Dandiș. 

Împreună cu primarul mun. Cahul, și interpretul român Marcel Pavel a venit cu o felicitare și o piesă pentru cahulence. Marcel Pavel a susținut ieri la Cahul un concert în cadrul Festivalului Mărțișor 2024. 

„Să fiți iubite, să iubiți și tot mai mult să vă bucurați de tot ceea ce este frumos” a punctat Nicolae Dandiș 

Astăzi este marcată Ziua Internațională a Femeii.

Articole similare