Publică un anunț
piatasud.md

O bătrână paralizată din Vulcănești, abuzată sexual de un maseur. Individul, eliberat din sala de judecată

O bătrână paralizată din Vulcănești, abuzată sexual de un maseur. Individul, eliberat din sala de judecată

Un maseur din Vulcănești a fost condamnat la 1 an de închisoare cu suspendarea executării pedepsei pentru o perioadă de probă de 2 ani, după ce acum un an a hărțuit sexual o bătrână paralizată. Sentința a fost publicată recent de magistrații Judecătoriei Comrat.

Potrivit materialelor dosarului, totul s-a produs în perioada aprilie-mai 2023, când individul vizita victima, paralizată urmare a unui insult. Astfel, fiind într-o odaie cu femeia, bărbatul a dezbrăcat-o și a atins-o în zone intime, după care a impus-o să întrețină raport sexual în formă orală, transmite deschide.md

Astfel de cazuri au continuat în următoarele săptămâni – femeia refuzând să povestească copiilor despre clipele de groază, menționând că îi este rușine.

Despre acest caz s-a aflat când din casă au dispărut 7 mii de dolari și 2 mii de euro. Fiul victimei a instalat o cameră în odaie pentru a putea prinde în flagrant hoțul. În acest sens, în una dintre sesiuni de masaj, familia a aflat despre umilința la care a fost supusă femeia.

Fiind audiat, individul și-a recunoscut vina, menționând că îi pare rău de cele comise.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Comrat în decurs de 15 zile.

Articole similare