Publică un anunț
piatasud.md

Oportunități de angajare la AO Ophelia. Vezi care sunt posturile vacante!

Oportunități de angajare la AO Ophelia. Vezi care sunt posturile vacante!

AO Ophelia este o organizație neguvernamentală activă din februarie 2022 în domeniul combaterii și prevenirii violenței împotriva femeilor și copiilor și promovării egalității de gen. Misiunea organizației este de a contribui la o viață sigură, fără violență pentru/față de femei și copii.

Posturi vacante:

  • Psiholog-Funcția primordială a psihologului este de a oferi suport emoțional și psihologic victimelor violenței domestice, ajutându-le să depășească traumele și să-și reconstruiască încrederea și stima de sine.
  • Jurist-Rolul principal al juristului este de a oferi asistență juridică și suport victimelor violenței domestice, ajutându-le să înțeleagă drepturile lor, să cunoască procesele juridice și să acceseze resursele legale disponibile.
  • Asistentă socială-Responsabilitatea de bază a asistentei este de a oferi suport individualizat și resurse victimelor violenței domestice, ajutându-le să-și reconstruiască viețile și să depășească traumele.

Dacă esti interesat să te alături echipei AO Ophelia, trimite CV-ul actualizat și o scrisoare de intenție, indicând funcția vacantă, la adresa de e-mail: asociatia.ophelia@gmail.com

Data limită pentru aplicări este 26 mai 2024.

Pentru a vedea care sunt principalele responsabilități și cerințe a funcțiilor vacante, accesează https://www.facebook.com/asociatiaophelia

Articole similare