Publică un anunț
piatasud.md

Un bărbat din Huși a cinstit cu vin drumarii care i-au deszăpezit strada

Un bărbat din Huși a cinstit cu vin drumarii care i-au deszăpezit strada

Bucuros că primăria i-a dezăpezit strada, un bărbat din Huși a scos un butoi de vin în faţa casei. Bărbatul a făcut un live pe Facebook și a anunţat că îşi cinsteşte toţi vecinii cu vin şi bere pentru a sărbători curăţarea drumului.

Județul Vaslui este unul dintre cele mai afectate din țară din cauza gerului și a ninsorilor din ultimele zile, transmite adevărul.ro

Un bărbat din Huși, nemulțumit de faptul că strada nu a fost deszăpezită, a făcut o postare pe rețelele sociale, în care le arăta prietenilor din mediul online cum arată drumurile, după ninsorile din ultimele zile.

La scurt timp de la postare, autoritățile au luat măsuri și au curățat strada de zăpadă. Fericit că problema a fost rezolvată, vasluianul a făcut o altă postare, în care și-a invitat vecinii la o cană de vin în fața casei lui.

„Bucurie mare! La jumătate de oră după Live-ul făcut pe Facebook, Primăria a venit și a deszăpezit strada și m-am gândit să scot butoiul cu vin și să-l beau cu toți vecinii de pe stradă. Deci, care vreți să vă deszăpezească străzile, faceți Live pe Facebook, dacă faceți așa, treaba e bună. Vine Primăria și vă deszăpezește străzile”, a spus vasluianul într-o nouă postare pe Facebook.

În ultimele zile, vremea rea a făcut ravagii în mai multe județe din partea de nord-est a României.

Prefectul Daniel Onofrei a convocat o videoconferință la care au participat primarii, reprezentanții Consiliului Județean Vaslui și cei ai Inspectoratului Școlar Județean Vaslui în contextul condițiilor meteorologice extreme din ultimele ore, având în vedere cantitățile semnificative de precipitații și manifestările intense de viscol.

Articole similare