Publică un anunț
piatasud.md

Un consilier municipal propune solicitarea chiriei de la toate structurile descentralizate din teritoriu

Un consilier municipal propune solicitarea chiriei de la toate structurile descentralizate din teritoriu

Comisia de specialitate urbanism a CM Cahul solicită revizuirea rapoartelor cu structurile Administrației Publice Centrale din teritoriu și anume transmiterea bunurilor sale în locațiune.

Subiectul dat a fost enunțat de consilierul independent Vasile Vanțevici în cadrul ședinței Comisiei de specialitate de ieri, 19 martie. Propunerea consilierului independent vine drept răspuns la solicitarea Inspectoratului General de Poliție a unui șir de încăperi în comodat, încăperile care se află în edificiul proprietate APL de pe str. Ioan Vodă cel Cumplit 79.

Propunerea consilierului vizează transmiterea în locațiune (chirie) a încăperilor date, totodată și preavizarea celorlalte structuri descentralizate în teritoriu că din 1 mai 2019, comodatul să fie înlocuit cu locațiunea.  

„Ei cred că noi ne trezim dimineața și mâncăm paie” a punctat Vasile Vanțevici, făcând referință la situația creată cu Lacul Sărat și tergiversarea concesionării zăcămintelor de apă minerală Cahul de către responsabili din ministerul de ramură. Propunerea dată a fost susținută de către majoritatea membrilor comisiei de specialitate prezenți la ședință, iar dacă va fi votată și de către consiliu, va avea putere juridică.

Articole similare