Publică un anunț
piatasud.md

Un polițist din Cahul a fost răpus de COVID-19. Avea 34 de ani

Un polițist din Cahul a fost răpus de COVID-19. Avea 34 de ani

Despre aceasta anunță IP Cahul pe pagina de facebook.  Constantin Păduraru avea 34 de ani și activa subofițer superior de sector a Sectorului de Polițe nr. 2  Zîrnesti.

A decedat în seara zilei de ieri, 1 aprilie din cauza complicațiilor cauzate de virusul COVID-19. 

„Am  pierdut  un coleg. Am sperat până în ultima clipă că se va face bine și va reveni acasă, în sânul familiei, dar și în echipa noastră. La 18 martie, aceasta a fost internat în Secția Covid a spitalului  din Cahul,  iar la 27 martie a fost transferat la Spitalul MAI. Aseară inima lui a cedat” se spune în comunicatul instituției . 

Constantin Păduraru  activat în cadrul Poliției din anul 2009 și avea patru copii.

„A fost un profesionist de excepție, un om de o mare noblețe sufletească, devotat profesiei, punând, de cele mai multe ori, interesele serviciului înaintea celor personale. Acum ne-a părăsit pentru totdeauna, lăsând în inimile şi sufletele noastre un gol imens, sentimente de tristeţe şi regrete eterne. Singurul loc, de unde nu îl  poate lua nimeni este inima noastră și unde va rămâne veșnic” se mai specifică în comunicat.

Întreaga echipă a Inspectoratului de Poliție Cahul  transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate în aceste momente triste.  Adio dragă coleg…Dumnezeu să te odihnească în pace!

Acesta este al doilea tânăr din Cahul care este răpus de COVID-19 în ultimele 48 de ore.

Articole similare