Publică un anunț
piatasud.md

Vasile Vanțevici – candidat independent la în Consiliul Municipal Cahul

Vasile Vanțevici – candidat independent la în Consiliul Municipal Cahul

Prin hotărârea nr.8 din 4 octombrie 2023 a fost înregistrat candidatul independent Vasile Vanțevici la funcția de consilier în Consiliul Municipal Cahul de către Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale Municipal Cahul nr. 7/1.

Vasile Vanțevici de profesie este jurist și are o experiență de 4 mandate în Consiliul municipal Cahul din care ultimele două ca consilier indepedent.

Pe pagina sa de Facebook, Vasile Vanțevici a menționat:

”Vă anunț cu bucurie că eu , Vasile Vanțevici, am fost înregistrat oficial ca și candidat independent în Consiliul Municipal Cahul. Acest pas important a fost posibil datorită susținerii voastre puternice, fapt pentru care vă mulțumesc din inimă.Este timpul să continuăm să construim împreună un viitor mai bun pentru Cahul. Cu susținerea voastră, sunt hotărât să aduc schimbări pozitive în comunitatea noastră. Doresc să fac ca lucrurile să funcționeze mai bine și să promovez prosperitatea pentru toți locuitorii orașului nostru.Sunt dedicat acestui scop și voi lupta , ca întotdeauna, pentru interesele voastre în Consiliul Municipal Cahul. Cu încrederea și sprijinul vostru, sunt convinsi că vom reuși să realizăm o comunitate mai puternică și mai prosperă.Mulțumesc din nou pentru sprijinul vostru neîntrerupt timp de 16 ani. Să facem împreună diferența pe care Cahul o merită!Cu respect, Vasile Vanțevici”

Citește și: Vasile Vantevici: „În calitate de ales local trebuie să adopți decizii și să le realizezi chiar și dacă nu sunt populare”

Echipa ziuadeazi.md va continua să publice listele candidaților în consiliul municipal și raional Cahul. Urmărește-ne

Articole similare