Publică un anunț
piatasud.md

VIDEO: UMBLU VANDRA LA CAHUL. DOI VLOGGERI DIN TIMIȘOARA AU AJUNS SĂ VIZITEZE SUDUL MOLDOVEI

VIDEO: UMBLU VANDRA LA CAHUL. DOI VLOGGERI DIN TIMIȘOARA AU AJUNS SĂ VIZITEZE SUDUL MOLDOVEI

Andra și Marius, parteneri de călătorii și de viață, care au străbătut de-a lungul timpului jumătăte de lume, vizitând așa locații precum Austria, Malta, Caraibe, Hawaii, Spania, Bali și multe altele, au ajuns în această primăvară la Cahul. În timpul acestei aventuri, cei de la Umblu Vandra au explorat locurile frumoase din sudul Republicii Moldova, mai multe destinații turisice și afaceri, care se dezvoltă cu suportul Programului  „EU4Moldova: Regiuni-cheie”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de PNUD și UNICEF.

Călătoria celor doi vloggeri a început cu răsăritul întâlnit la lacul Beleu, unde s-au delectat cu un peisaj cum vezi mai rar și multă liniște. Apoi, au descoperit istoria mai multor oameni și afaceri din regiunea Cahul și împrejurimile acestuia. 

La Giurgiulești, Andra și Marius l-au cunoscut pe meșterul popular Nicolae Luncă, care nu doar le-a arătat celor doi arta sa de a picta în lemn, ci și le-a făcut o mică introducere în ale lemnăritului. 

Nu puteau să nu ajungă la o vinărie cu vinuri alese ce ne duc faima prin lume – de aceea a urmat „Vinăria din Vale”, apoi pensiunile ,,Green Village”și,,Popasul Vânătorului”.

În orașul Cahul,Andra și Marius au admirat vizitat Parcul Central ,,Grigore Vieru”.

Andra și Marius se pare care au rămas încântați de frumusețile meleagurilor moldave, și au ținut să îndemne urmăritorii lor să le viziteze neapărat.

Descoperă ce locuri au mai vizitat vloggerii Umblu Vandra, în câteva video de mai jos:

Articole similare