Publică un anunț
piatasud.md

Satul Valeni a câștigat titlul de „Destinația Anului în Republica Moldova”

Satul Valeni a câștigat titlul de „Destinația Anului în Republica Moldova”

Satul Valeni din raionul Cahul a fost desemnat marele câștigător al distincției speciale „Destinația Anului în Republica Moldova” la Gala Destinatia Anului 2024, care a avut loc la Ateneul Român din București.

Această ediție a Galei a marcat o premieră importantă, oferind pentru prima dată șansa reprezentanților din Republica Moldova de a participa și de a concura alături de destinații din România. Succesul satului Valeni demonstrează potențialul turistic excepțional al țării și atrage atenția asupra frumuseții rurale autentice a Republicii Moldova.

Pe lângă titlul principal, Lunca Prutului de Jos a obținut locul II la categoria „Cea mai bună promovare”. Această distincție evidențiază eforturile depuse de regiune pentru a se face remarcată pe piața turistică și pentru a atrage vizitatori prin intermediul strategiilor eficiente de promovare.

Participarea la Gala Destinatia Anului 2024 a contribuit semnificativ la creșterea vizibilității Republicii Moldova ca destinație turistică, oferind o platformă excelentă pentru a prezenta ofertele turistice unice ale țării unui public larg din România.

Articole similare