Publică un anunț
piatasud.md

VIDEO // Vezi cum s-au distrat tinerii din Cahul de ziua sa internațională

Sute de tineri au venit ieri, 11 august, să serbeze Ziua Internațională a Tineretului în Piața Horelor din Cahul, împreună cu pașa Parfeni și Satoshi.

Evenimentul a început cu menționarea celor mai buni studenți și elevi din Cahul, după care a urmat un concert extraordinar pentru tinerii veniți în piață.

„Municipiul Cahul a fost de 2 ori Capitala Tineretului din Republica Moldova, aveam foarte multe programe și avem foarte multe programe de dezvoltare pentru tineri. Am creat și un centru municipal de tineret. Prin aceste programare administrația în parteneriat cu asociațiile obștești motivăm tinerii, implicăm tinerii în activități de voluntariat comunitar pentru ca aceștia să fie un exemplu frumos pentru toți tinerii din localitatea noastră și din țară” ne-a declarat Nicolae Dandiș, primarul mun. Cahul.

pe scenă a ieșit și cahuleanul Vlad Sabajuc, cunoscut ca și Satoshi: „Eu cred că tinerii de azi sunt mai inteligenți, gândesc mai repede, sunt mai deschiși. Felicit toți tinerii cu Ziua Internațională a Tineretului și le doresc să apuce viața cu ambele mâini, să nu se teamă să se arunce în „ape mari”, să „dea cu capul”, sa încerce lucruri noi. Numai așa viața e interesantă. Dacă nu ești activ – ea nu se întîmplă”.

Articole similare