Publică un anunț
piatasud.md

200 de grădinițe vor fi dotate cu echipamente didactico-metodice : cum vor fi alese?

200 de grădinițe vor fi dotate cu echipamente didactico-metodice : cum vor fi alese?

Ministerul Educației și Cercetării invită instituțiile de educație timpurie din țară să participe la un concurs pentru dotarea cu echipamente, mobilier și materiale didactico-metodice.

Inițiativa se înscrie în cadrul Proiectului „Îmbunătățirea calității educației”, implementat de MEC cu suportul Băncii Mondiale. Pentru participare, instituțiile urmează să completeze un formular de înregistrare la concurs.

În urma concursului vor fi selectate 200 de grădinițe beneficiare. Prioritate vor avea instituțiile care au demonstrat o tendință de păstrare sau creștere a numărului de copii în ultimii trei ani, care își propun să crească accesul la serviciile educaționale pentru copiii de până la trei ani și pentru cei în situație de risc. De asemenea, se va acorda prioritate instituțiilor cu un număr mai mare de copii cu CES, copii refugiați încadrați și care au un angajament puternic pentru îmbunătățirea calității educației timpurii.

Pentru a înscrie instituția dvs la concurs puteți accesa formularul aici https://bit.ly/concurs_gradinita . Data limită pentru completarea formularului este 24.03.2024.

Pentru întrebări suplimentare, apelați la consultantul național în educația timpurie din cadrul proiectului, Viorica Istrati, la adresa electronică istrati.viorica@edu.md.

Articole similare