Publică un anunț
piatasud.md

200 de inimi bat în ritm de dans! Ziua Internațională a Dansului

De Ziua Internațională a Dansului, Palatul de Cultură ”Nicolae Botgros” din Cahul celebrează arta și frumusețea acestui domeniu fascinant prin intermediul unui videoclip emoționant, ce reunește 200 de inimi pasionate de mișcare.

În cadrul programului Cahul Capitala Tineretului, Palatul de Cultură acordă o atenție deosebită tinerilor talentați, recunoscând rolul esențial pe care îl joacă în dezvoltarea culturală a comunității.

”Astfel, cu acest videoclip, dorim să transmitem întreaga noastră recunoștință și admirație pentru munca lor. Ei sunt cei care transformă pasiunea în artă și reușesc să ne facă să simțim magia dansului în fiecare moment. Să aplaudăm și să susținem mereu acești dansatori, corepetitori și artiști ai mișcării, care ne aduc bucurie și inspirație în fiecare zi! La mulți ani dansului și celor care îl fac posibil!”, se menționează pe pagina Palatului de Cultură.

𝐑𝐞𝐠𝐢𝐞 𝐬̦𝐢 𝐬𝐜𝐞𝐧𝐨𝐠𝐫𝐚𝐟𝐢𝐞: Maxim PapanaIana Pirneac Vlad ChiriacDaria StepanovaMădălina Boromicenco Cristian GaidăuDaria Chiosa

𝐎𝐩𝐞𝐫𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢:Serghei CudobețchiAlexei MogoliDumitru BuzduganNadejda Cudobețchi𝐄𝐝𝐢𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐮𝐧𝐞𝐭:Cristian Gaidău

𝐄𝐝𝐢𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐯𝐢𝐝𝐞𝐨:Serghei Cudobețchi

𝐂𝐨𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐯𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐧𝐭𝐞: Ansamblul model de dansuri populare „Nufărul”, Studioul coregrafic model „Majorette-Show” – Iuventa, Ansamblul model de dansuri populare, clasice şi de estradă „Bobocelul”, Studioul Teatral „Masca”, Ansamblul de dansuri populare şi moderne „Curcubeul”.

Articole similare